Počitniško varstvo se izvaja že vrsto let, pod skrbnim vodstvom ZPM Lj. Moste – Polje. Otroke vodijo, za njih skrbijo in jih animirajo izkušeni vzgojitelji, mentorji dobre volje.
Program je vselej pester in zanimiv. 


ZIMSKO POČITNIŠKO VARSTVO – MOL

V kolikor bo počitniško varstvo organizirano, bomo obvestili takoj potrditvi ali zavrnitvi razpisa preko MOL.

Predviden TERMIN: med zimskimi počtinicami, 17.2.-21.2.2020

POTEK: od 7h do 16h
LOKACIJA: OŠ Ketteja Murna
CENA: Lahko, da bo počitniško varstvo subvencionirano s strani MOL. Višino prispevka staršev objavimo po potrditvi varstva.

VSEBINE POČITNIŠKEGA VARSTVA V LJUBLJANI: Od prihoda otrok do zajtrka, ki je ob 8.30 uri potekajo različne animacije otrok, primerne njihovi starosti. Po zajtrku se izvajajo aktivnosti, ki se prilagajajo vremenu. V dopoldanskem času je otrokom na voljo sadna malica. Veliko se bomo igrali, hodili na sprehode v poletno obarvano naravo, ustvarjali v raznolikih delavnicah, se spoznavali, obiskali različne kulturne ustanove… Po kosilu, ki je ob cca. 13.00 uri, se naš program nadaljuje na šoli in ob lepem vremenu, na šolskem igrišču. Tam se varstvo ob 16.00 tudi zaključi. Vse podrobnejše informacije o poteku dnevnih aktivnosti za vsak dan sproti, boste prejeli od vzgojitelja ob jutranjem vpisu otroka v varstvo.


poteklo: JAHALNO VARSTVO MED JESENSKIMI POČITNICAMI

Med preživljanjem počitnic s konji bodo otroci doživeli nepozabne trenutke v družbi konj, se naučili marsičesa novega in še bolj pristno doživeli te čudovite živali. Skupaj bomo preživljali čas v naravi in na prostem, ob različnih aktivnostih in se imeli fino.

Možno je tudi dnevno varstvo v času šolskih jesenskih počitnic. Cena na otroka na dan znaša 32,00€ in vsebuje varstvo, animacije, jahanje in prehrano (zajtrk in kosilo).

TEDENSKI TERMIN: 28.10-1.11.2019, od 8h do 16h
LOKACIJA: Potujoči poni, Hipodrom Ljubljana, Stožice 28
STAROST: za otroke od 1. do 9. razreda, ki so vodljivi in uživajo v družbi vrstnikov in konj.
CENA: 158€/teden Vključuje: prehrano (malica in toplo kosilo) in pijačo (voda, sok, čaj), spremljevalce, potrebščine za vse aktivnosti, jahanje, vso opremo za jahanje, nezgodno zavarovanje otroka
IZVAJALEC: Potujoči poni

KAJ VSE BOMO POČELI:
– vsak dan bomo zjutraj očistili hlev in izpuste ter nahranili konje – spoznavali konje, njihovo opremo in se družili z njimi (krtačenje, čiščenje konj, pletenje kitk… razljali bomo tudi buče, ki jih bodo otroci odnesli domov; – se šli družabne igre na prostem (metanje podkev, tekmovanje na spretnostnem poligonu, lokostrelstvo, igre z žogo in obročem, različne  družabne igre); – ustvarjali na ustvarjalnih delavnicah (risanje, pobarvanke, kolaži…

Program je okviren in se prilagaja vremenu in starosti otrok. Število mest v terminu je omejeno na največ 20 . Otroci potrebujejo primerna oblačila in obutev (zaprti čevlji, dolge hlače za jahanje, dodatna oblačila), tudi za primer slabega vremena. Program bomo prilagajali številu otrok in vremenu.